top of page

Styled Shoot

Boho Disco

Monique van Trouwen in Brabant vroeg mij en Kristel van Belevenismaker om de planning en organisatie van een Styled Shoot uit handen te nemen. Samen met Kristel bedacht en organiseerde ik niet één maar twee Styled Shoots, op twee locaties, op één dag: Boho Disco & Modern Chic. Een leuke uitdaging met een fantastisch resultaat!

Zie hieronder het resultaat van de Boho Disco shoot: Bohemian vibes door alle pampas en aardetinten, opgepimpt door de discoballen. Eén toevoeging waardoor het geheel meteen een andere vibe krijgt.

Locatie: House of Barns - Prinsenbeek

Wat is een Styled Shoot?

Een Styled Shoot is een in scene gezette bruiloft met als doel:

mooie beelden creëren voor alle leveranciers die hieraan meewerken.

Mimosa Events
Styled Shoot Boho Disco Wedding
Styled Shoot Boho Disco Wedding
Styled Shoot Boho Disco Wedding
Styled Shoot Boho Disco Wedding

Monique - Trouwen in Brabant

"Voor de onlangs georganiseerde styled shoots van Trouwen in Brabant heb ik met Mimi samengewerkt. Mede dankzij haar ervaring in het organiseren van diverse events, haar creativiteit en oog voor detail heeft zij er voor gezorgd dat de vooraf bedachte stijlconcepten tot in de puntjes uitgevoerd zijn. We hebben die dag twee sfeervolle en professionele bruiloften neer weten te zetten en daar ben ik hartstikke trots op. Dank je wel voor deze fijne en professionele samenwerking!"

bottom of page