top of page

Mimi, Mimosa

Welkom bij Mimosa!

Oftewel: Mimi Verstappen, het gezicht achter Mimosa, aangenaam.

Ik ben een regeltante die van mening is dat belangrijke momenten in het leven goed gevierd moeten worden, samen met de mensen die belangrijk zijn in je leven. Dit zorgt ervoor dat ik altijd al de passie heb gehad om te ondersteunen bij de organisatie van het vieren van die belangrijke, mooie momenten. 

 

2021 was voor mij het jaar dat ik deze passie ging volgen en startte met Mimosa. Met Mimosa wil ik feestelijke momenten creëren. Ik zorg dat er niet gestrest wordt bij de organisatie, maar genoten van de voorpret. Enthousiast word ik van concepten uitdenken en deze tot in detail uitvoeren. Bij Mimosa zal alles dan ook altijd uniek en op maat zijn.

 

Zelf woon ik nu in Helmond (terug naar mijn roots) na jaren in Eindhoven te hebben gewoond. Hier studeerde ik communicatie, ben ik afgestudeerd en vervolgens als manager gaan werken voor twee horecazaken bij golfbanen. Ik kom dan ook uit een horeca gezin, waardoor bourgondische gastvrijheid en mensen in de watten leggen mij met de paplepel is ingegoten. Juist dit zorgt ervoor dat ik binnen Mimosa het persoonlijke contact én de verzorging tot in de puntjes hoog in het vaandel heb staan. Ik vind het belangrijk dat er een fijne klik is tussen ons wanneer wij samen een mooi moment gaan creëren én ik wil natuurlijk dat het dit moment aan niks ontbreekt. 

 

Mimosa

Mijn lieve oma noemde mij Mimosa. Voor mij is dit niet zomaar een bijnaam, maar een naam die ik altijd met veel liefde bij me draag. Iedereen die mij een beetje kent weet dat Mimosa onlosmakelijk aan mij is verbonden. 

Er was voor mij dan ook geen twijfel over mogelijk dat ik deze naam wilde koppelen aan dat wat ik het liefste doe; het creëren van mooie momenten. 

Mimi Verstappen- Mimosa events

Mooie momenten in het leven
moeten goed gevierd worden,

samen met de mensen
die belangrijk zijn in je leven.

Mijn Moment Samen

Daarnaast staat Mimosa ook voor “Mijn Moment Samen". Omdat een speciaal moment in het leven samen met dierbaren, familie, vrienden, kennissen en/of collega's gevierd moet worden. 

Dit moment bereid ik graag samen voor.

Bourgondisch

Enthousiasteling

Communicatief sterk

Zit niet graag stil

Houdt van lijstjes

Pietje precies

Sfeermaker

Creatieveling

Partners &

Samenwerkingen

Stichting Trouwbranche Nederland
Invited You event websites
Trouwen in Brabant
SBB Stage leerbedrijf
bottom of page